
-
זמן הכנה30 דקות
-
זמן כולל50 דקות
-
רמת קושיבינונית
-
מרכיבים13
מצרכים
אנטריקוט
-
250 גרם אנטריקוט
-
4 כפות חרדל גרגירים
-
2 כפות חרדל דיז’ון
-
1/4 כוס דבש
-
1/2 כוס יין אדום יבש
-
1/4 כוס שמן זית
-
3 גבעולי רוזמרין
-
4 עלי מרווה
-
6 שיני שום
-
1 כף מלח גס
בצל מטוגן
-
6 בצלים סגולים בינוניים
-
2 כפות שמן קנולה
הגשה
-
1 חופן פטרוזיליה
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-230 מעלות או לחום הגבוה ביותר, מצב טורבו גריל עליון. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. חותכים את הבשר ל-3 שרוולים ומשאירים מחוץ למקרר. מפרידים את עלי הרוזמרין מהגבעולים.
- מכינים את המשרה: שמים את כל הרכיבים בבלנדר וטוחנים למרקם אחיד.
- מורחים את הבשר במשרה מכל צדדיו, מניחים על רשת צלייה, ואת הרשת מניחים על תבנית האפייה שתאסוף את הנוזלים.
- צולים את הבשר בתנור במשך 10 דקות מצד אחד, הופכים לצד השני וממשיכים לצלות עד שהנתח מגיע למידת העשייה הרצויה, מומלץ מדיום-רר (mr).
- מכינים את הבצל: חותכים את הבצל לרצועות. מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים תוך ערבוב מפעם לפעם עד לקבלת גוון שחום וכמעט שרוף. 5 דקות לפני סוף הצליה מוסיפים 2 כפות מנוזלי הבשר שהתנקזו בתבנית, מערבבים ומכבים את האש.
- פורסים את הבשר ומגישים לצד הבצל המטוגן, מעטרים בעלי פטרוזיליה.
תגובות (0)