
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כוללשעתיים ו-15 דקות
-
רמת קושיבינונית
-
מרכיבים10
מצרכים
שכבת בישקוטי
-
1 חבילה בישקוטי
-
2 מנות אספרסו
-
1/2 כוס מים רותחים
-
2 כפות ליקר קפה
קרם
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1כוס או 200 גרם סוכר לבן
-
500 גרם גבינת מסקרפונה
-
1 כפית תמצית וניל
-
2 כפות גרידת תפוז
קישוט
-
4 כפות אבקת קקאו
אופן הכנה
- מכינים את הקרם: במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה והסוכר לקצפת רכה. מוסיפים את גבינת המסקרפונה, הווניל וגרידת התפוז וממשיכים להקציף לקבלת תערובת אחידה ויציבה.
- בינתיים מערבבים את הקפה עם הליקר בצלחת קעורה או בתבנית. טובלים את הבישקוטי בתערובת ומרפדים תבנית מלבנית שקופה (זכוכית) בגודל 20X30 בשכבה אחידה.
- על שכבת הבישקוטי מניחים מחצית מכמות הקרם, וחוזרים על הפעולה בשנית. מסיימים בשכבת קרם.
- מכסים את התבנית בניילון נצמד ומקררים במקרר לפחות שעתיים.
- לפני ההגשה זורים קקאו לקישוט ומגישים.
הערות
- בעת ההכנה גבינת המסקרפונה צריכה להיות בטמפרטורת החדר, ולכן יש להוציאה מהמקרר לפחות שעה לפני ההכנה
תגובות (0)