מרק כתום בניחוח אסייתי

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. קולפים וחותכים גס את הבצל, הדלורית, הבטטות והגזרים.
  2. בקוצץ הקטן של הבלנדר, קוצצים את שיני השום ואת הג’ינג’ר. אם משתמשים בלמון גראס, קוצצים דק את החלק הלבן (בחלק הירוק אפשר להשתמש בתה).
  3. בסיר גדול מחממים שמן זית. מוסיפים את כל הירקות, מערבבים ומטגנים כ-5 דקות.
  4. מכסים את הירקות במים ומביאים לרתיחה.
  5. מתבלים במלח ובפלפל שחור, מכסים ומבשלים על אש קטנה כ-45 דקות, עד שהירקות רכים מאוד.
  6. בעזרת בלנדר מוט, טוחנים את הירקות למרקם חלק ואחיד.
  7. מעלים שוב לרתיחה, מוסיפים את קרם הקוקוס ואת השמנת המתוקה ומבשלים כ-5 דקות. טועמים ומתקנים תיבול.

צילום: שני הלוי

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar