
-
זמן הכנה30 דקות
-
זמן כוללשעה
-
רמת קושיבינונית
-
מרכיבים17
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
- שוטפים את הלימונים ומייבשים. קוצצים את הנענע. חוצים את הבייגלה. פורסים את הבצל לטבעות.
- מניחים את הלימון בתבנית וצולים כ-30-40 דקות עד שהקליפה משחירה מעט. מוציאים מהתנור, חוצים את הלימונים ומרוקנים את בשר הלימון לקערה. נפטרים מהגרעינים ומערבבים עם שמן הזית, הדבש, האריסה והנענע.
- מתבלים את הדגים בשמן הזית, האורגנו, הסומק, המלח והפלפל.
- מניחים את חצאי הבייגלה על התבנית. את החצי מורחים בקרם הלימון ומניחים את הדגים מעל. על החצי השני מטפטפים את שמן הזית. צולים 5 דקות.
- מוציאים מהתנור, מורחים על החצי היבש את היוגורט, ומגישים עם הרוקט, השמיר והבצל הסגול.
תגובות (0)