
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כוללשעה
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים7
מצרכים
-
300גרם או 2 כוסות קמח לבן
-
200 גרם פיסטוקים טבעיים
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1 קורט מלח דק
-
2 ביצים L
-
1כוס או 200 גרם סוכר לבן
-
30 מ"ל אספרסו
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- קוצצים גס 150 גרם פיסטוק ואת היתרה טוחנים דק במעבד מזון, או ממשיכים לקצוץ דק.
- בקערה מערבבים את הקמח עם שני סוגי הפיסטוק, אבקת האפייה והמלח.
- בקערת מיקסר עם וו מטרפה מקציפים את הביצים עם הסוכר במשך כמה דקות, עד שמתקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מוסיפים את האספרסו ומערבבים.
- מוסיפים את התערובת היבשה ומערבבים לבצק אחיד ונוח לעבודה. אם הבצק דביק מדי, מוסיפים עוד קצת קמח.
- מייצרים 2 כיכרות ואופים 25 דקות. מוציאים מהתנור ומצננים לגמרי.
- בעזרת סכין משוננת חותכים את הכיכרות לעוגיות דקות, מסדרים אותן על גבי התבנית ואופים כ-20 דקות נוספות, או עד להשחמה יפה.
צילום: שני הלוי
תגובות (0)