עוגת שוקולד קפה חמה בתבניות אישיות

כולם כבר יודעים שהשילוב בין קפה לשוקולד הוא שילוב מנצח. קבלו מתכון של עוגת שוקולד קפה חמה עם מעטפת קריספית ותוכן רך ונוזלי
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

הגשה

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות. משמנים תבניות אישיות.
  2. מנפים לקערת ערבוב גדולה את המרכיבים היבשים, מוסיפים את הסוכר והמלח ומערבבים.
  3. מוסיפים לקערה את החלב, השמן והאספרסו ומערבבים לכדי בלילה אחידה ללא גושים.
  4. יוצקים את הבלילה לכלים עד 3/4 הגובה ואופים 10 דקות.
  5. מגישים עם כדור גלידה או אבקת סוכר.

צילום: שני הלוי

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)