
-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן כולל15 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים11
מצרכים
-
4 פיתות בינוניות
-
500 גרם בשר בקר טחון
-
1 בצל סגול בינוני
-
3 שיני שום
-
1 פלפל צ’ילי ירוק קטן
-
1 צרור כוסברה
-
3 כפות שמן זית
-
4 כפות צנוברים קלויים
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מחממים תנור לטמפרטורה של 190 מעלות.
- במעבד מזון מניחים את הבצל, השום, הכוסברה, הפלפל הירוק החריף ושמן הזית ומרסקים לתערובת פירורית.
- מערבבים את התערובת עם הבשר הטחון, מוסיפים צנוברים, מלח ופלפל שחור.
- חוצים את הפיתות לחצאים וממלאים בתערובת הבשר.
- מחממים מחבת פסים על אש גבוהה ומתיזים תרסיס שמן.
- מתיזים תרסיס שמן על חצאי הפיתות.
- קולים את הפיתות משני הצדדים עד שהפיתות מקבלות סימני חריכה.
- מעבירים את הפיתות לתנור ל-5 דקות עד שהבשר עשוי.
תגובות (0)