
-
זמן הכנה30 דקות
-
זמן כוללשעה ו-20 דקות
-
רמת קושיבינונית
-
מרכיבים8
מצרכים
הגשה
-
300 גרם גבינת מסקרפונה
-
1 כוס פירות יער טריים
-
1/2כוס או 100 גרם סוכר לבן
-
1 לימון בינוני
-
4 כפות שערות חלבה
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-120 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- מכינים את המרנג: שמים את החלבונים והסוכר בקערת המיקסר. מעבירים את הקערה מעל סיר עם מים רותחים (באן מרי). מחממים כ-10 דקות, תוך כדי טריפה מתמדת או עד שהסוכר נמס. מתקינים את בלון ההקצפה ומקציפים במהירות גבוהה במשך 4-5 דקות, או עד שנוצר מרנג יציב.
- מעבירים את המרנג לשק זילוף ומזלפים על גבי התבנית נשיקות בגודל בינוני. אופים במשך שעה, או עד שהנשיקות מתייבשות.
- מכינים את הקרם: שמים בקערת המיקסר עם בלון הקצפה את השמנת והמסקרפונה ומקציפים לקרם סמיך.
- מגררים את קליפת הלימון בפומפייה. שמים בקערה את פירות היער, הסוכר וגרידת הלימון ומערבבים בזהירות.
- מניחים על צלחות הגשה כמה כפות גדושות של הקרם, מפזרים מעל את שערות החלבה, נשיקות, פירות ועלי נענע ומגישים.
תגובות (0)