
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן כולל20 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים14
מצרכים
אופן הכנה
- מכינים את הפנקייקים: ממיסים את החמאה במיקרוגל ומעבירים לקערת ערבוב גדולה.
- מוסיפים את כל המרכיבים ומערבבים בעזרת מטרפה לכדי בלילה אחידה ללא גושים.
- מחממים מחבת קטנה, מתיזים מעט תרסיס שמן, יוצקים מצקת של הבלילה ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה יפה. אפשר להכין פנקייקים גדולים, או כמה פנקייקים קטנים במקביל במחבת גדולה.
- מכינים את הרוטב: ממיסים במיקרוגל או על באן מרי את השוקולד, החמאה והאספרסו ומערבבים לרוטב חלק. אם הוא לא מספיק מתוק, מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבבים עד שהיא נמסה.
- מגישים את הפנקייקים עם רוטב המוקה וכדור גלידה או קצפת בצד.
צילום: שני הלוי
תגובות (0)