קערות קדאיף עם קרם גבינה וריבת תות

רוצים להכין קינוח מתוק שיקצור המון מחמאות? מכינים בקלות ובמהירות ביסים קטנים של קערות קדאיף קראנצ'יות במילוי קרם גבינה חלומי ומעדן תותים
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. שמים את החמאה, אבקת הסוכר והמלח בקערה ומחממים במיקרוגל במשך דקה, עד שהחמאה נמסה לגמרי.
  3. שמים את שערות הקדאיף בקערה גדולה, שופכים את התערובת המומסת על שערות הקדאיף ומערבבים היטב.
  4. מניחים מעט מתערובת הקדאיף בכל שקע בתבנית כדי שתיווצר גומה במרכז, יוצרים כדורים קטנים מנייר כסף ומניחים במרכז כל קדאיף. אפשר להשתמש גם באבני אפייה.
  5. אופים כ-10 דקות, עד שקערות הקדאיף מזהיבות. מצננים ומחלצים אותן מהתבנית.
  6. מכינים את המילוי: מערבבים את גבינת העיזים עם אבקת הסוכר ומעבירים לשק זילוף.
  7. ממלאים שק זילוף אחר בריבת התות. את שני שקי הזילוף מכניסים לשק זילוף נוסף, וחותכים פתח זילוף בינוני. כך תזלפו קרם בשני צבעים.
  8. מזלפים את הקרם הצבעוני בתנועה מעגלית בכל קערת קדאיף. מקשטים בפירות הטריים ועלה הנענע.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar