קציצות עוף אפויות בתנור

כבר לא צריך לעבוד קשה כדי להכין אוכל טעים ובריא בבית. מתכון של קציצות עוף אפויות ועסיסיות שמכינים ב-5 דקות בעזרת מעבד מזון
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. במעבד מזון שמים את הבצל, השום, עשבי התיבול, הקישוא (אפשר לחתוך לפרוסות עבות) ופירורי הלחם. מעבדים לתערובת חלקה ואחידה.
  2. מעבירים את התערובת לקערה גדולה ומוסיפים את העוף הטחון ואת התבלינים. לשים היטב בידיים לפיזור אחיד של המרכיבים.
  3. מעבירים את התערובת למקרר לפחות לשעה להתייצבות.
  4. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  5. בעזרת ידיים רטובות, צרים קציצות עגולות ושטוחות ומניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה שמשמנים מעט בעזרת תרסיס שמן.
  6. מכניסים לתנור החם ואופים כ-25 דקות. במחצית זמן האפייה הופכים את הקציצות כדי שיזהיבו משני הצדדים.

צילום: שני הלוי

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar