קציצות עוף וארטישוק של תמרה וישראל אהרוני

השף ישראל אהרוני ותמרה מלמדים להכין קציצות עוף וארטישוק עם עשבי תיבול שמוגשות עם רוטב חרדלי משגע. מתאימות בול לארוחת צהרים או ערב
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    16

מצרכים

אופן הכנה

  1. חותכים לרבעים את תחתיות הארטישוק המופשרות.
  2. מרסקים במעבד מזון את הצ’ילי האדום, השום, הפטרוזיליה, הבצל והארטישוק לתערובת פירורית.
  3. מערבבים עם העוף הטחון, ביצים, גרידת לימון, מלח ופלפל שחור.
  4. יוצרים קציצות, מצפים בפירורי לחם ומטגנים בשמן זית במחבת חמה. מוציאים לנייר סופג.
  5. בכוס עם בלנדר מוט טוחנים את מצרכי המטבל.
  6. מגישים את הקציצות חמות בליווי המטבל.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar